Certificatul Energetic pentru Clădiri – Metodologie de Calcul. Modele Teste Grilă Examen Auditor Energetic.

certificatul energetic pentru cladiri“Certificatul Energetic pentru Clădiri  – Metodologie de Calcul. Modele Teste Grilă Examen Auditor Energetic” reprezintă prima carte tehnică, adresată specialiştilor în construcţii, Auditori Energetici pentru Clădiri.

Am ales pentru carte un stil simplu, practic, uşor de înţeles, ce ia forma unui algoritm în clar explicat şi cu exemple de calcul.

Trăim într-o societatea românească în care profesioniştii trebuie să se implice cu mult mai mult, mediul academic refuzând parcă a mai răspunde cerinţelor societăţii, mergândi mult prea mult spre teoretizare şi mult prea puţin spre împărtăşirea experienţei.

Cartea este de mare ajutor inginerilor şi arhitecţilor, precum şi pentru cei care vor să devină sau sunt deja auditori energetici pentru clădiri.

“Certificatul Energetic pentru Clădiri  – Metodologie de Calcul. Modele Teste Grilă Examen Auditor Energetic” reprezintă un îndrumător care vă va ajuta să înţelegeţi modul în care se determină performanţa energetică a unei clădiri, etapele necesare a fi parcurse, existând toate informaţiile necesare pentru a putea face acest lucru.

“Certificatul Energetic pentru Clădiri  – Metodologie de Calcul. Modele Teste Grilă Examen Auditor Energetic” cuprinde multe modele de calcul, căci doar aşa poţi veni în ajutorul specialiştilor pentru o uşoară înţelegere, dar şi teste grilă ce cu siguranţă vă pot ajuta în a stabili un mod de gândire în pregătirea examenului pentru auditori energetici.